Κενυα, Amboseli, Mara & λιίμνες 7ημ.

Κενυα, AFRICA

Στους πρόποδες του Κιλιμάντζαρο. Στους εθνικούς δρυμούς της Αφρικής με τη πλούσια χλωρίδα και μοναδική πανίδα, στιε λίμνες με τα φλαμίνγκο, στους αρχαίους πολιτισμούς και στις πολύβουες μητροπόλεις.

Πρόγραμμα εκδρομής

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε PDF

Καθημερινές Αναχωρήσεις. Εγγυημένη αναχώρηση με ελάχιστη συμμετοχή 2 άτομα.

Διάρκεια 9 ημέρες, / 7 διανυκτερεύσεις

1η Ημέρα Ναϊρόμπι
Άφιξη στο JKIA Ναϊρόμπι, όπου σας υποδέχονται οι αντιπρόσωποί μας και μεταφερά στο ξενοδοχείο σας Sarova Panafric.
Ανάλογα με την ώρα άφιξής σας , θα δείτε το πρόγραμμα σαφάρι σας με τον οδηγό σας και θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις της τελευταίας στιγμής που μπορεί να έχετε , πριν από την αναχώρησή σας την επόμενη ημέρα.

2η ημέρα Ναϊρόμπι – Amboseli
Αναχωρηση νωρίς το πρωί για να Amboseli Εθνικό πάρκο . Φεύγοντας από το Ναϊρόμπι , οδηγούμε νοτιότερα στην εθνική οδό Ναϊρόμπι – Μομπάσα , περνώντας τις πεδιάδες Athi Kapiti στην πόλη emali , η οποία είναι επίσης το πρώτο μας σημείο στάσης από το Ναϊρόμπι.
Συνεχεια του ταξιδιού και άφιξη στο Ambseli εγκαίρως για το μεσημεριανό γεύμα στο lodge μας . Ελεύθερος χρόνος και το απόγευμα στις 16:00 ξεκινά το πρώτο σαφάρι μας σε αυτό το πάρκο , διάσημο για τα μεγάλα κοπάδια των ελεφάντων και το γραφικό σκηνικό του βουνού, το υψηλότερο βουνό της Αφρικής Κιλιμάντζαρο.
Γεύματα και διανυκτέρευση στο Oltukai Lodge .

3η ημέρα Amboseli
Ξεκινάμε νωρίς το πρωί για το πρωϊνό σαφάρι. Πίσω για πρωινό αργά το πρωί , και ελέυθερος χρόνος γύρω από το καταφύγιο για χαλάρωση . Το καταφ΄γιο Oltukai βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο πάρκο , και αρκετά συχνά τα ζώα έρχονται κοντά στον ξενώνα , και μπορείτε να τα δείτε, κατα τη διάρκεια του γεύματός σας ή δίπλα στην πισίνα !
Γεύμα και ένα άλλο σαφάρι για να διερευνήσετε πλήρως το πάρκο .
Γεύματα και διανυκτέρευση στο Oltukai Lodge.

4η ημέρα Amboseli – Λίμνη Νακούρου
Αποχώρηση νωρίς από Αμποσέλι για τη λίμνη Nakuru National Park , το κατάλληλο μέρος για να δεί κανείς Φλαμίγκο. Η λίμνη Νακούρου που βρίσκεται στην κοιλάδα Great Rift φιλοξενεί πολλά είδη όπως κορμοράνοι , πελεκάνοι , μαύροι Καλαμοκανάδες και Αβοκέτες και το χειμώνα Μαχητές . Ακριβώς βόρεια είναι ο κρατήρας Menengai ( 85 τ.χλμ.)
Γεύμα στο καταφύγιό μας , και το απόγευμα θα συνεχίζουμε το σαφάρι με το αυτοκίνητο. Εκτός από την ορνιθοπανίδα στη λίμνη Νακούρου , μαύροι και άσπροι Ρινόκεροι βρίσκονται στο πάρκο και θα είναι μια μοναδική ευκαιρεία για σας να δείτε και τα δύο αφού στο πάρκο Mara είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν και τα δυο είδη.
Γεύματα και διανυκτέρευση στο στρατόπεδο Flamingo Χιλ .

5η ημέρα Ημέρα 5 : Λίμνη Νακούρου – Μασάι Μάρα

Αναχώρηση το πρωί στις 07:30 για Μασάι Μάρα , οδηγούμε περνώντας λίμνη Elementaita που είναι επίσης σπίτι για να τα φλαμίνγκο . Θα σταματήσουμε για λίγο στη λίμνη Naivasha η οποία είναι μια λίμνη γλυκού νερού και η μεγαλύτερη λίμνη στην κοιλάδα Rift , σε υψόμετρο 1910m . Προχωρούμε προς το πάρκο Mara φθάνοντας για μεσημεριανό. Σαφάρι το απόγευμα , δείπνο και διανυκτέρευση στο Ashnil Mara Camp.

6η ημέρα Masai Mara
Νωρίς το πρωί στις 06:30, το σαφάρι είναι αρκετά συναρπαστικό , καθώς είναι δυνατόν για να δει κανείς τα μεγάλα αιλουροειδή στη ενεργό δράση τους. Πίσω για πρωινό 08:30 – 09:30 Μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να κάνετε μια βόλτα για να πάρετε την αίσθηση της φύσης και δείτε την ορνιθοπανίδα στο μοναδικό περιβάλλον . Αργότερα, το μεσημεριανό γεύμα και ένα σαφάρι το απόγευμα . Δείπνο και διανυκτέρευση στο Ashnil Mara Camp.

7η ημέρα Masai Mara – Ναϊρόμπι
Μετά το πρωινό , αναχωρούμε για Ναϊρόμπι γεύμα καθ ‘οδόν ανάλογα με το πρόγραμμα της πτήσης σας .

Οι τιμές περιλαμβάνουν

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
 • Μεταφορά από το αεροδρόμιο
 • καταλύματα με πλήρη διατροφή και τα γεύματα στο σαφάρι
 • Σαφάρι με κατάλληλο όχημα και με επαγγελματια αγγλόφωνο οδηγό / ξεναγό.
 • Εμφιαλωμένο νερό κατά τη διάρκεια του σαφάρι
 • Όλα τα τέλη εισόδου του πάρκου.
 • Υποδοχή από αντιπροσώπους του γραφείου μας στο αεροδρόμια κατά τις αναχωρήσεις και αφίξεις
 • Ασφαλιστική καλυψη ταξιδιού.

Οι τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • Το κόστος της απόκτησης visa.Στη Κένυα μπορεί να εκδοθεί άνετα στο αεροδρόμιο JKI για 50 δολάρια – δεν απαιτούνται φωτογραφίες.
 • Έξοδα, όπως πλυντήρια, ποτά, τηλέφωνο, μεταλλικό νερό, συμβουλές, αχθοφορικά κλπ.
 • Όλα τα άλλα έξοδα που είναι καθαρά προσωπικής φύσεως.
 • Όλα τα άλλα στοιχεία που δεν αναφέρονται στην «τιμή μας περιλαμβάνει»